Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
DE ACORD
9systems services
SERVICII
APLICATII MOBILE
O idee buna incita la o executie perfecta! Nu este doar un slogan, este un modul nostru de a ne implica in orice proiect.

De la conceptia si design-ul unui logo, o noua identitate vizuala, pana la dezvoltarea si testarea aplicatiilor, credem cu tarie in ideile de succes. Construim, dezvoltam, codam, testam, promovam, facem tot ce ne sta in putere pentru ca ideile se devina realitate. Fie ca doriti o aplicatie intr-un sistem iOS, Android sau Cross-Platform, dezvoltarea aplicatiilor pentru terminale mobile au o rata de succes dovedita.
Fiecare versiune a unei aplicatii mobile este complet testata, iar feedback-ul clientului este extrem de important pentru imbunatatirea versiunilor urmatoare.
Aplicatii Mobile:
APLICATII WEB
O aplicatie web (web app) reprezinta un software client-server, in care clientul (interfata utilizatorului) ruleaza intr-un web browser. Cele mai cunoscute aplicatii web pot include: webmail, vanzari on-line, licitatii on-line, mesagerie instant, etc.

Diferenta intre un website si o aplicatie web este ca cea din urma, ruleaza la fel ca o aplicatie desktop/stand alone si poate stoca informatii la nivel local, continuand sa ruleze si off-line.
Avantajul major al aplicatiilor web este acela ca pot fi accesate de oriunde, de pe orice device, nu necesita o configuratie hardware speciala (tot "greul" revine server-ului pe care este stocata aplicatia). In plus, daca se doreste monetizarea acesteia, utilizatorii pot sa plateasca doar pentru durata folosirii acesteia.
Realizam aplicatii web pe diverse medii de programare (PHP5, Python, Ruby, Java, .NET, JavaScript, MySQL, HTML/5, CSS, JQuery, etc) compatibile cu cele mai comune sisteme de operare (windows, iOS, Android).
Aplicatii Web:
APLICATII DESKTOP
Aplicatiile desktop, ruleaza stand-alone, pe un computer.
Realizam aplicatii desktop pentru diverse domenii: gestiune economica, software educational, supraveghere video, solutii financiar-bancare, asigurari, retail, document manager, etc.
Aplicatii Desktop:
BAZE DE DATE
In decursul ultimilor ani am fost implicati in dezvoltarea de aplicatii software care folosesc baze de date relationale: MySQL, Postgres si Access . Principalele activitati au fost legate de accesarea inregistrarilor dintr-un limbaj de programare: C++, Java si PHP, optimizarea interogarilor SQL, realizare de proceduri stocate in interiorul bazelor de date.

Va oferim servicii de management, back-up si export, restaurare (recovery), modificari si configurari, notificari (events), rapoarte
pentru baze de date, din/in diverse surse (Excel, XML, text / fișiere CSV, SQL Server, Oracle, MySQL si/sau cloud sources)
GRAPHIC & WEB DESIGN
Un website de succes trebuie sa atraga un numar cat mai mare de utilizatori. Daca website-ul nu este vazut de un public tinta cat mai numeros, banii cheltuiti pentru realizarea acestuia sunt pur si simplu risipiti. Chiar si dupa un timp, cand proiectul isi atinge tinta si asteptarile, pentru a ramane in top, trebuie intretinut si modificat (updatat) in permanenta. De aceea, aspectul si functionalitatea unui website este esentiala.

Experienta noastra in webdesign incorporeaza mai multe discipline: Logo design, User interface design, On-site SEO, Link-building, Information architecture, Navigation design, Design for accessibility, HTML mark-up, Design for ease-of-use (usability), Selecting content imagery, Flash animation, JavaScript coding of UI elements... etc.
Website? Va oferim solutia completa, analizand cu maxima atentie fiecare detaliu pentru un proiect profesional cu un rezultat excelent.
Graphic Design
Web Design
3D DESIGN
Oferim servicii de modelare si animatie 3D, pentru arhitectura de interior si exterior, obiecte tehnice si organice, prezentari, banner-e interactive 3D.

Plecand de la planurile proiectului dvs., putem sa realizam o simulare 3D realistica, o prezentare cu adevarat profesionala.
Realizam fisiere pentru imprimare 3D in cele mai uzuale formate.
Indiferent de natura proiectului dvs., (tehnic, cu forme geometrice sau artistic, cu forme organice) poate fi modelat, iluminat, randat, animat sau salvat in formatul dorit.
3D Design:
Top